Most találtam meg a WWF Magyarország oldalán az alábbi petíciót, és szeretnék mindenkit megkérni, hogy legyen szíves olvassa el és írja alá a petíciót, melyet ezen az oldalon érhet el: PETÍCIÓ

Rövid az idő, mert csak Május 7-ig van határidő! Kérlek osszátok meg minél több emberrel ezt az információt és kérjétek őket, hogy írják ők is alá.

A kezdeményezésről bővebben azért itt is olvashattok:

A WWF Magyarország petíciót indít Magyarország egyetlen nagy kiterjedésű háborítatlan erdejének megmentésére! 
A kezdeményezéshez a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is csatlakozott. A szervezetek nyílt levélben kérik a Vidékfejlesztési Minisztert, hogy vizsgálja meg a fokozottan védett - és egyben a hiúznak is otthont adó – Csarna-völgy kérdését! 

Kérünk mindenkit, hogy amennyiben egyetért azzal, hogy Magyarország legnagyobb háborítatlan erdejében továbbra se legyen gazdasági célú faanyagtermelés, valamint azzal, hogy valamennyi nemzeti parkunkban hozzanak létre megfelelő nagyságú háborítatlan természeti övezeteket, amelyek gazdag élővilágnak adhatnak otthont, az írja alá petíciónkat május 7-ig!

A Miniszter Úrnak írt levelet el is tudjátok olvasni és a petíciót is alá tudjátok írni ezen az oldalon: PETÍCIÓ!

 

Köszönöm mindenkinek a szíves együttműködését!

Szerző: Tibay  2012.05.04. 12:07 Szólj hozzá!

Címkék: iwiw facebook komment twitter wwf észrevétel petíció győző tibay tibaykonyvek.blog.hu

Név:
E-mail cím:
tibaykonyvek.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tibaykonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr304488217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása