Kedves olvasóim! 

Tanfolyam indul az oldalamon, amire folyamatosan lehet jelentkezni. Nincs más dolgod, mint kitölteni pár adattal a lenti kis dobozt és máris feliratkoztál az ingyenes tanfolyamra, ahol nagyon sok információval lehetsz gazdagabb, valamint megtanulhatod az írás alapjait. 

Név:
E-mail cím:
tibaykonyvek.blog.hu

Mivel szoktak másodállásban foglalkozni az emberek? Vagy elmennek a vendéglátásba dolgozni, pultosnak, pincérkedni, konyhán dolgozni, vagy besegítenek egy munkahelyen kis adminisztrációs munkával. A vendéglátásos munka, lássuk be nem túl nyerő, mert hétvégén dolgozhatsz, délután és este, netán éjszaka, majd hétfő reggel hullafáradtan mehetsz dolgozni. Az adminisztrációs munka lehetőség nagyon jól hangzik, csak éppen igen ritkán találni olyat, ami valóban normális munkát takar.

Ezért miért ne dolgozhatnál másodállásban Te saját magadnak? Miért ne teremtenéd meg magadnak a pénzt amire szükséged van? Erre lehet egy lehetőség az online munka, amit másodállásban is végezhetsz, és ráadásul otthon. Az online munka keretein belül, az egyik pénzszerzési lehetőség, ha könyvet írsz.

Én is ezzel keresek pénzt, legalább havi 50E Ft plusszom van belőle minden hónapban, és csak egyszer kellett megírnom a könyvet. Nagyon szereti a könyvemet a célközönségem akiknek írtam, és én nagyon örülök, hogy sikerült egy fajta problémájukban segíteni nekik, és ezzel örömöt okozni. Készülök még több könyvírásra is! Úgyhogy az az 50ezer még meg fog többszöröződni.

  • Miről írj a könyvben, amit aztán el is tudsz adni?
  • Hogyan is kell jó könyvet írni?

Ilyen és sok sok hasonló kérdésekre tanulhatod meg a választ, a 15 leckés, INGYENES online Könyvíró tanfolyamon.  Mindenen szép sorban lépésről lépésre haladunk egészen a könyved értékesítéséig. 

Ne habozz! Jelentkezz! MOST!

Név:
E-mail cím:
tibaykonyvek.blog.hu

Szerző: Tibay  2012.12.20. 12:11 1 komment

Címkék: ingyen könyv regény tanfolyam ingyenes tanulás online író regényírás könyíró

A bejegyzés trackback címe:

https://tibaykonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr544974626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naraku535 2019.11.08. 10:43:35

Hova kell írni ha jelentkezik szeretnék? Időm függvényében csak ennyit rághattam az oldalt, és nem találtam válaszra kérdésemre. Csak akkor érdekel ha valóban térítés mentes/ingyenes!támogatott. Bye
süti beállítások módosítása